Werkwijze

Het werkgebied van hondenuitlaatservice de Trouwe Viervoeters beslaat: Lisse, Engel, Kleine Engel en Sassenheim.

De Trouwe Viervoeters gaat als volgt te werk:hondenuitlaatservice-trouwe-viervoeters-lisse-bus

Na telefonisch of email contact te hebben gehad, maken we een afspraak voor een bezoek bij u thuis, dit geeft mij de mogelijkheid om een indruk van uw hond te krijgen en om even persoonlijk kennis met u te maken.

Wanneer dit gesprek voor beide partijen naar tevredenheid is verlopen, kunt u ervoor kiezen gebruik te maken van de diensten van de Trouwe Viervoeters. In de praktijk betekend dit dat de Algemene voorwaarden en het Sleutelcontract getekend moeten worden.

In de Algemene voorwaarden staan o.a. de noodzakelijke jaarlijkse inentingen voor de honden, verzekeringen en de betalingsvoorwaarden.

hondenuitlaatservice-trouwe-viervoeters-lisse-bus-zijkantrechtsHet Sleutelcontract houdt in dat ik een sleutel van uw woning ontvang en hier, uiteraard, met alle zorgvuldigheid mee om zal gaan.

De Trouwe Viervoeters maakt gebruik van een speciaal ingerichte bus met antislip mat op de vloer, een ventilator voor de nodige frisse lucht. Ook is de bus voorzien van hekken voor de deuren zodat de honden niet zomaar de auto uit kunnen springen.
Regelmatig wordt de bus gereinigd en ontsmet voor de nodige hygiene.hondenuitlaatservice-trouwe-viervoeters-lisse-bus-zijkantlinks

De hondjes worden uitgelaten op een volledig omheind terrein voorzien van een af te sluiten toegangshek,de honden worden dan ook pas uit de auto gelaten wanneer het hek gesloten is. Uiteraard is er water aanwezig.

Na een wandeling van 1,5 a 2 uur wordt uw hond moe maar voldaan weer naar huis gebracht.