Over mezelf

trouwe-viervoeters-fenneke-contact-600x900Leuk dat je mijn website gevonden hebt !

Mijn naam is Fenneke, geboren in 1979. Ik heb twee kinderen Tigo en Jaydee en zijn woonachtig in Lisse. Ook hebben we, uiteraard, een hond genaamd Flynn. onze twee honden, Cooper een Tibetaanse Terrier en Spikey een mini Yorkshire Terrier zijn inmiddels helaas overleden.

Verder zal ik even toelichten wat er aan vooraf is gegaan voordat ik gestart ben met mijn hondenuitlaatservice de Trouwe Viervoeters.

Allereerst mijn liefde voor honden natuurlijk ! Ik heb een algemene dieren opleiding gevolgd in Barneveld, hier sprongen de honden er al vanaf de eerste dag voor mij uit. Hierna ben ik gaan werken in een honden / kattenpension, daar heb ik enige tijd geholpen en de nodige ervaring opgedaan.

Verder heb ik, tijdelijk, een aantal hondenuitlaatservices waargenomen in vakantie periodes, hetgeen mij erg is bevallen. Later werd ik gevraagd door een collega uitlaatservice uit de regio Lisse, om tijdens haar zwangerschap haar groep hondjes uit te laten. Van daaruit ben ik op 1 januari 2007 gestart met hondenuitlaatservice de Trouwe Viervoeters.

En hoop dit de komende jaren met veel plezier te kunnen blijven doen !

Vriendelijke groeten,
Fenneke | de Trouwe Viervoeters